• Welcome Visitor! Please take a few seconds and Register for our forum. Even if you don't want to post, you can still 'Like' and react to posts.

what the duce..?

Brown_Eminence

New Member
Joined
Jun 14, 2020
Messages
5
Reaction score
2
Points
3
Location
conyers, GA
Vehicle Year
1994
Make / Model
mazda b4000
Transmission
Automatic
hi yall im new here :
ive had my b4000 for 7/8 yrs & she's always served me fine.!
just recently i had (had) a dead battery & replaced it w/ a $130.00 batt, and now she runs like "sh*t" i mean she'll crank up & run just sooo pretty...& quite but as soon as she's under load ( in gear ) she'll bog down & rpm's will go from 2500 or so to
dead "0" in a blink of an eye..(now) a little background on me. i was rasied working on engines & such..so im prudy knowledgeable. (but?) in this instance.?
" im perplexed"

* if you've got any ideas.? hollar @ me
thanks yall.!
 

Attachments



ericbphoto

Overlander in development
Forum Moderator
Supporting Member
U.S. Military - Veteran
TRS 20th Anniversary
TRS Event Participant
GMRS Radio License
Joined
Feb 7, 2016
Messages
11,837
Reaction score
9,732
Points
113
Age
58
Location
Wellford, SC
Vehicle Year
1993
Make / Model
Ford Ranger
Engine Type
3.0 V6
Engine Size
3.0L
Transmission
Manual
2WD / 4WD
4WD
Total Lift
6"
Tire Size
35"
My credo
In theory, theory and practice are the same. In practice, they are different.
Nice truck! Is the CEL on? Any diagnostic codes? Make sure all the battery connections are clean and tight. Are you sure the alternator is good? What is battery voltage after it's been running for 5 minutes or more?
 

Sponsored Ad


Sponsored Ad

Top