• Welcome Visitor! Please take a few seconds and Register for our forum. Even if you don't want to post, you can still 'Like' and react to posts.

No Injector Pulses, Bad ECU?


Rontheguy

New Member
Joined
Jun 14, 2024
Messages
1
Reaction score
0
Location
Ashcan207!
Vehicle Year
1987
Make / Model
Ranger XLT
Transmission
Manual
Not getting any injector pulses on my 87 2.9L Ranger. Pretty sure this ECU is bad. Are there anyways to check and or clean it? Also is there anything else I can check that might be the issue?
 

Attachments



scotts90ranger

Well-Known Member
RBV's on Boost
Joined
Feb 28, 2001
Messages
8,370
Reaction score
4,896
Location
Dayton Oregon
Vehicle Year
1990, 1997
Make / Model
Ford
Engine Type
2.3 (4 Cylinder)
Engine Size
2.3 Turbo
Transmission
Manual
2WD / 4WD
4WD
Total Lift
6
Tire Size
35"
Take the cover off and see if any of the capacitors are leaking or if there's corrosion on the circuit board, it happens...

The computer lives on the rpm signal it gets from the TFI module on the side of the distributor which is a known issue, if you have spark but no injector pulse that would say say different things.
 

Sponsored Ad


Sponsored Ad

Members online

Today's birthdays

Member & Vendor Upgrades

For a small yearly donation, you can support this forum and receive a 'Supporting Member' banner, or become a 'Supporting Vendor' and promote your products here. Click the banner to find out how.

Latest posts

Truck of The Month


TexasDuck66
July Truck of The Month

Recently Featured

Want to see your truck here? Share your photos and details in the forum.

Follow TRS On Instagram

TRS Events

25th Anniversary Sponsors

Check Out The TRS Store


Sponsored Ad


Sponsored Ad

Sponsored Ad


Amazon Deals

Top