• Welcome Visitor! Please take a few seconds and Register for our forum. Even if you don't want to post, you can still 'Like' and react to posts.

Need Urgent Help!!


xX_STX_Xx

New Member
Joined
Oct 14, 2011
Messages
8
Reaction score
0
Points
0
Location
Good ol' Arkansas
Vehicle Year
1987
Make / Model
Ford
Engine Size
2.9L (bored .20 over)
Transmission
Manual
I'm in the middle of tryin to fix my instrument cluster because my needle in my speedometer is goin crazy, my gauges arent working except for the fuel, the bulbs are no longer turning on, and im throwing tools and i fear for the garages safety. Does anyone have any ideas? idk whats wrong the bulbs, the one behind the gauges just seems like it barely is making contact, but the ones behind the speedo arent even turning on now. im getting extremely frustrated with it. i have it disconnected and laying on the work bench.

PLEASE HELP ME! lol
 


Rock Auto 5% Discount Code: 70D65189E6D8FF: January 5th, 2022

fyre82

Member
Firefighter
TRS Banner 2012-2015
Joined
Dec 1, 2007
Messages
689
Reaction score
6
Points
18
Location
Lake Almanor, Ca.
Vehicle Year
1988/2000
Make / Model
Ford
Engine Size
2.9/4.0
2WD / 4WD
4WD
Total Lift
9" on the 2000, 6" on the '88
Tire Size
265/75/16, 31x10.50x15
My credo
The memories of a man in his old age are the deeds of a man in his prime
I replied to your other post on this problem . . .
See it for other suggestions.

Clean your contacts with alcohol and a swab.
Inspect the circuit board for burns, chaffing, etc.
Replace your bulbs with your choice, long life clear,
colors, leds, whatever. You can remove the plastic color covers to get a bit more brightness.

There is a voltage regulator on some of those circuit panels, that would also be a suspect.

Rich
 


Top