• Welcome Visitor! Please take a few seconds and Register for our forum. Even if you don't want to post, you can still 'Like' and react to posts.

4x4 lights not staying on


eclipseguy

New Member
Joined
May 24, 2009
Messages
112
Reaction score
0
Points
0
Location
Oak harbor, wa
Vehicle Year
1986
Make / Model
ford
Engine Size
2.9
Transmission
Manual
ok I have a 86 ranger super cab 2.9 manual with electronic shift transfer case. i got the 4x4 working but the only way i can get it to work is to unplug the pig tail on the module then the buttons work for a few secs then the lights go out and i have to unplug the pigtail and plug it back in to get it to turn back on so i can get out of 4x4. any one have any suggestion. the fuse is good. the motor is new and it works. but its weird. could it be a bad ground doing it?
 


Rock Auto 5% Discount Code: 7FA902352B4C01: April 5th, 2021

eclipseguy

New Member
Joined
May 24, 2009
Messages
112
Reaction score
0
Points
0
Location
Oak harbor, wa
Vehicle Year
1986
Make / Model
ford
Engine Size
2.9
Transmission
Manual
I went out today and work on my 4X4 system. i have it narrowed down to the black/white wire on the pigtail. I can unplug and plug it back in to get the system to turn on. but it seems really weird that i have to do that to get it working. So i have the black and white wire hooked up to a momentary switch so i can get the system to work. I hope its something I'm just over looking. Once its in 4x4 it works just fine........ I just need to find a manual shift transfer case.
 


Top