Home Ford Ranger Forum Builders Guide How To Tech Other Articles Featured Rangers Readers Rangers Classifieds Shirts & Decals

 
Old 06-03-2013, 11:24 AM   #1
JSerr5130
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 36
Vehicle Year: 1994
Vehicle Make: Ford
Vehicle Model: Ranger XLT
Rep Power: 18
JSerr5130 is on a distinguished road
Default High Idle

I've got a 94 Ranger/3.0/A4LD/ . truck has 258XXX miles on it. Just changed the oil, cleaned it and it started idling high(2*2500)rpm after driving it. vacuum is good , steady. Nothing out of the ordinary , just that. The idle stays high then after a minute slows back down..
JSerr5130 is offline   Reply With Quote
Advertisement - Don't want to see the forum ads? Click HERE to find out how to be a Supporting Member.


5% Rock Auto Discount Code: 20B2FF503DCF74 Expires: September 28, 2018
Old 06-03-2013, 12:21 PM   #2
Surrey
Member
 
Surrey's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Vancouver, Canada
Posts: 1,812
Vehicle Year: 1989
Vehicle Make: Ford
Vehicle Model: Bronco II
I use this vehicle for: Raisin' Hell!
Rep Power: 20
Surrey will become famous soon enoughSurrey will become famous soon enough
Default

I would be looking for a vacuum hose that has fallen off if all you did was an oil change.
__________________
My Bronco II Build - http://www.therangerstation.com/foru...d.php?t=103061

1989 Bronco II Eddie Bauer ed. 2.9l v6, a4ld automatic.
Surrey is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks





Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT -5. The time now is 08:50 AM.




© 1999-2018 / 959 Media LLC / All Rights Reserved