Home Ford Ranger Forum Builders Guide How To Tech Other Articles Featured Rangers Readers Rangers Classifieds Shirts & Decals

 
Old 05-09-2018, 02:52 PM   #1
RonD
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 11,386
Vehicle Year: 1994
Vehicle Make: Ford
Vehicle Model: Ranger
Rep Power: 51
RonD has a brilliant futureRonD has a brilliant futureRonD has a brilliant futureRonD has a brilliant futureRonD has a brilliant futureRonD has a brilliant futureRonD has a brilliant futureRonD has a brilliant futureRonD has a brilliant futureRonD has a brilliant futureRonD has a brilliant future
Default "unable to connect"

Getting this ^^^ message quite often now when responding to a post

Happens more with Firefox than Chrome, but happens in both

No problem connecting to the site or reading "most" threads, it has happened once or twice when I click to read a thread
RonD is offline   Reply With Quote
Advertisement - Don't want to see the forum ads? Click HERE to find out how to be a Premium Member.

5% Rock Auto Discount Code: 83E98FB3D89C78 Expires: June 26, 2018
Old 05-09-2018, 03:04 PM   #2
fastpakr
Super Moderator

 
fastpakr's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Roanoke, VA
Posts: 3,516
Vehicle Year: 1999
Vehicle Make: Ford
Vehicle Model: Ranger
Rep Power: 10
fastpakr has a spectacular aura aboutfastpakr has a spectacular aura aboutfastpakr has a spectacular aura about
Default

It's been going on for about a month, but we haven't been able to narrow it down yet. A lot of people are reporting it, but apparently not everybody experiences it. When it's happened, I've been able to confirm from multiple other browsers at the same time and multiple sections of the site (website and forums are both affected).
__________________
1999 Ext. Cab 3.0 4x4 Auto
fastpakr is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2018, 04:31 PM   #3
Jim Oaks
Administrator





 
Jim Oaks's Avatar
 
Join Date: Aug 2000
Location: Roanoke, Texas
Posts: 7,628
Vehicle Year: 1983 & 1996
Vehicle Make: Ford
Vehicle Model: Ranger
I use this vehicle for: Dedicated trail rig!
Rep Power: 10
Jim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond repute
Default

I'm having the site migrated to a new platform / server with the same host. Hopefully it will go smoothly, and resolve this issue.
Jim Oaks is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2018, 07:28 PM   #4
Broncomeat
New Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 2
Vehicle Year: 1984
Vehicle Make: Ford
Vehicle Model: Bronco 2
Rep Power: 0
Broncomeat is on a distinguished road
Default

I would really like to contact Renoranger to purchase the engine he has but I cannot connect
Broncomeat is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2018, 08:12 PM   #5
rangerenthiusiast
Member
 
rangerenthiusiast's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: Hudson Valley, NY
Posts: 413
Vehicle Year: 1992
Vehicle Make: Ford
Vehicle Model: Ranger Custom
Rep Power: 4
rangerenthiusiast is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by RonD View Post
Getting this ^^^ message quite often now when responding to a post

Happens more with Firefox than Chrome, but happens in both

No problem connecting to the site or reading "most" threads, it has happened once or twice when I click to read a thread
I really hope it works out, RonD. Your input has been so incredibly helpful to myself and many others, for which you have my eternal gratitude. We can’t lose you, man! :shot:

Not sure if it helps with the diagnostics, but I’m on the East Coast at the moment, am on lousy Time Warner aka Spectrum (with low-budget Internet), and use Safari exclusively. Never had a connection issue so far.
rangerenthiusiast is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2018, 08:19 PM   #6
Craig0320
Premium Member

 
Join Date: Sep 2017
Location: Mississppi
Posts: 325
Vehicle Year: 1998
Vehicle Make: Ford
Vehicle Model: Ranger 5.0 4x4
I use this vehicle for: Work/Hunting
Rep Power: 2
Craig0320 is on a distinguished road
Default

Same message here. I am on at&t uverse. I can connect to every other site perfectly. Tonight it is working decent. Hopefully problem will get solved. Thanks for the swift responses on trying to resolve the issues fellas.
__________________
98 Ranger Tan 2.5 5 Speed High School Truck (Gone)
99 Ranger Red Auto 3.0 (Gone)
98 Ranger Black Auto 5.0 4x4 (Still Ridin)
Craig0320 is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2018, 12:53 PM   #7
Jim Oaks
Administrator





 
Jim Oaks's Avatar
 
Join Date: Aug 2000
Location: Roanoke, Texas
Posts: 7,628
Vehicle Year: 1983 & 1996
Vehicle Make: Ford
Vehicle Model: Ranger
I use this vehicle for: Dedicated trail rig!
Rep Power: 10
Jim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond reputeJim Oaks has a reputation beyond repute
Default

test
Jim Oaks is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2018, 07:07 PM   #8
Craig0320
Premium Member

 
Join Date: Sep 2017
Location: Mississppi
Posts: 325
Vehicle Year: 1998
Vehicle Make: Ford
Vehicle Model: Ranger 5.0 4x4
I use this vehicle for: Work/Hunting
Rep Power: 2
Craig0320 is on a distinguished road
Default

Test passed
__________________
98 Ranger Tan 2.5 5 Speed High School Truck (Gone)
99 Ranger Red Auto 3.0 (Gone)
98 Ranger Black Auto 5.0 4x4 (Still Ridin)
Craig0320 is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2018, 08:20 PM   #9
saskbill
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Saskatoon, SK CANADA
Posts: 177
Vehicle Year: 1987
Vehicle Make: Ford
Vehicle Model: Ranger
Rep Power: 13
saskbill will become famous soon enough
Default

Good here thanks!
saskbill is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2018, 10:20 PM   #10
alwaysFlOoReD
I want a belly rub...

 
alwaysFlOoReD's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Red Deer, Canada
Posts: 7,609
Vehicle Year: '91, '94, '77
Vehicle Make: ford
Vehicle Model: ranger, ranger, f-250
I use this vehicle for: 4x4 race, 4x4, towing
Rep Power: 10
alwaysFlOoReD has much to be proud ofalwaysFlOoReD has much to be proud ofalwaysFlOoReD has much to be proud ofalwaysFlOoReD has much to be proud ofalwaysFlOoReD has much to be proud ofalwaysFlOoReD has much to be proud ofalwaysFlOoReD has much to be proud ofalwaysFlOoReD has much to be proud ofalwaysFlOoReD has much to be proud of
Default

Seems good here too.
__________________
My aspirations; Good thoughts, Good words, Good deeds.
alwaysFlOoReD is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks





Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'86 Ranger, The "Dank Tank" or "A Craigslist Failure Story" DankTank 1983-2011 Ford Ranger Mini Trucks (Street) 4 08-28-2017 02:59 AM
1991 Ranger speedometer needle "floating" "bouncing" "erratic"? Fairlaniac General Discussions 3 03-11-2015 06:30 PM
Do MOOG (blue) "thermoplastic" bushings ever "bulge" when torqued down?? fixizin Off-Road 4x4 Suspensions 8 11-03-2012 12:46 PM
"Water Leaks" Wet Drivers Side Floor n Rear HeadLiner.. "Pass Side AirBag Removal" Mike Tech Interior 6 10-27-2009 10:10 PM
"How Do I Add" 2" Coil Spacer Under 6" Lift Spring Mike Tech Off-Road 4x4 Suspensions 1 09-08-2009 12:57 AM




All times are GMT -5. The time now is 03:33 PM.




1999-2018 / 959 Media LLC / All Rights Reserved